Bamboo

Work A-Z

By Letter

NATHAN HALE ELEMENTARY SCHOOL LINKED ANNEX, Chicago Public Schools

IMG_3842v2 Optimized Web
  • Location Chicago, IL
  • LEED Rating Gold
The Nathan Hale Elementary School Linked Annex project is a new, 41,338 sq. ft. three-story addition and renovation to the existing school. The addition was based on a Linked Annex prototype developed by the Public Building Commission of Chicago and was designed to serve approximately 360 CPS students. The annex houses 11 standard classrooms, a computer classroom, an art classroom, two student pull-out rooms, two new business offices, cooking kitchen with student dining facilities, storage areas, and toilet facilities. The renovation included renovations to the existing art room and lunch room, as well as the installation of an elevator. Additionally, the scope of the project included the installation of sound attenuation panels in the auditorium.
Top